Екип

Любомир Атанасов

Partner

Обичам да помагам на хората, да създавам и развивам нови бизнес възможности. Обичам да си отглеждам нови и нови мечти, които да преследвам с отдаденост, труд и страст. Обичам семейството си, баща съм на Даниела и Марио, които са моят свят и смисъл. 

Обичам да играя голф, не се страхувам от „дълбокото“ и плуването ми носи радост, почивка и свобода. 

Управител съм на IMG – Internet Media Group от 2010-та година, а през 2014-та създадох дигитална агенция SEOMAX. Гордея се с екипа, който менажирам, той се състои от над 40 човека и чувствам всеки един от тях за специален. През годините, заедно с тези хора, успяхме да помогнем на над 400 бранда да се развият в интернет пространството. 

Гордея се, че имам своя принос за дигитализацита на страната, че с фондация Digital4 създадохме и развихме проекта Digital4Bulgaria. Под серията инициативи още от 2016-та година влизат имена на събития и конференции като Bulgarian Digital Week, HR Summit & Career Fair, Digital4Varna, Digital4Sofia, Digital4Burgas, както и годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия – Digital4Plovdiv. 

Съорганизатор съм и на Digital Stars – Конкурс за най-добри млади дигитални маркетолози на България“.

Навсякъде работя с еднакво усърдие и ентусиазъм.

 
Професионален психолог и бизнес консултант.

Обичам да творя. С ума и с ръцете си. Да създавам бизнес проекти, да реализирам планове, да помагам на предприемачи и мениджъри да не пропуснат възможностите да видят себе си в по-широка перспектива на живота. Да мислят как продукта/услугата/бизнеса, които създават днес, ще допринесат за живота и бизнеса след време.

Специализирам в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти (подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).

Опита ми е над 20 години в сферата на мениджмънта и управлението на бизнеси. Потребителската психология е моята страст.

Йордан Ангелов

Partner

Десислава Денева

PR Manager

Обичам краткото, честно и ясно писане, без излишна поза и маниерничене. 

Вярвам, че в богатството на думите и в тяхната подредба се крие тайната на добрата история. Обичам семейството си, вкусната храна, Италия и живота с всичките му цветове, вкусове, нюанси и аромати. 

Обичам хора, за които качеството е важно и завито в култ.

 Майка съм на Рая, която ми даде и ми дава рая на земята. Не обичам да се кича с титли, не ми понасят кухите, изпразнени от съдържание фрази, с които неусетно се напълни виртуалния балон. 

Вдъхновявам се от хора с история. И обичам да разказвам истории.

Последните 6 години от живота ми минаха в писане. На всякакви текстове. Единственото, което ги обединява, е убедеността ми, че всеки написан ред трябва да е откровен, честен, автентичен, да е почувстван и да е минал през сърцето ми. Напъните за претенция, мода, обем или „защото така се прави“ винаги личат и се усещат от другата страна на монитора.

Преди това работих в няколко тв предавания и в 2 телевизии. Последните 2 ги няма вече. Едната ми липсва често, другата – никак. Бях сценарист, после – редактор. Зад тези „длъжности“ пак писането наднича. И срещите с много ценни хора, от които научих много.

Обичам дирекните и ясни отношения в бизнеса и комуникацията с клиенти, и партньори. 

Подържането и прилагането на тези основни принципи ми е помогнало да спечеля доверието на хиляди клиенти – водещи световни компании, правителства, политици и др. 

През последните 15 години съм организирал 150+ конференции, бизнес форуми, и съм водил делегации на най-високо правителствено ниво в 90 държави в цял свят. Гордея се, че сред тях са и едни от най-предизвикателните политически и икономически такива, като Либия, Иран, Куба, Мавритания, Афганистан, Пакистан и много други. 

Работата ми, срещите ми с хора, и култури е нещо, което ме определя като професионалист и човек и вярвам, че мога да допринеса и помогна с опита си на своите колеги и клиенти. 

Пътуването и опознаването на света, бизнеса и много култури е не само моя професия, но и мое хоби, и страст. 

Бих могъл да разказвам с часове забавни и дори леко страшни истории от пътуванията си и често са ме карали да седна и да ги напиша. Може би един ден ще направя и това. Живях 15 години в Братислава, където е и домът ми, но семействтото е нещо, което надявам се ми предстои и желая да ми се случи в България.

Преслав Бобев

Special Events Director

IMG eкипът в цифри

0
PR / Media Relations
0
Digital Communication
0 +
Events / BTL
0
PM / Accounts

Мими Петрова

Art Director

Happy Member Name

Happy Officer

Happy Member Name

Happy Officer

IMG eкипът в цифри

Happy Member Name

Happy Officer

Наши брандове