Екип

PR експерт по призвание и образование съм. Вече 10 години създавам и живея сред успешни PR кампании като през годините съм имала възможността да работя в големи и утвърдени компании, което ми позволи да развия най-доброто от себе си.

Обичам това, което правя и винаги влагам цялото си сърце в него. За мен ключът към щастието е в удовлетворението. 

Независимо, че съм майка и отделям много внимание на детето си, влагам всяка свободна минута за развитието си – личностно и професионално. Обичам домашния уют и вкусно приготвената домашна храна. Често успявам да създам някое изкушение в кухнята, независимо, че съпругът ми също е добър кулинар.

Идеалният неделен следобед за мен е с чаша ароматен чай и интересна книга в ръка и често успявам да си го подаря. Това е един от начините, с които развивам моята креативност, така важна за PR-а. Обичам планината през всеки сезон от годината. Зареждам се от природата и винаги намирам възможност да избягам на село, дори за един уикенд.

Аз съм от щастливците, успели да намерят призванието си и да го превърнат в своя професия!

Вероника Николова

Chief Executive Officer

Любомир Атанасов

Partner

 

Обичам да помагам на хората, да създавам и развивам нови бизнес възможности.

Обичам да си отглеждам нови и нови мечти, които да преследвам с отдаденост, труд и страст. Обичам семейството си, баща съм на Даниела и Марио, които са моят свят и смисъл. Обичам да играя голф, не се страхувам от „дълбокото“ и плуването ми носи радост, почивка и свобода.

Управител съм на Internet Media Group (IMG) от 2010-та година и управляващ партньор съм в дигитална агенция SEOMAX. През годините създадох и разработих още 6 собствени бранда. Гордея се с екипа, който менажирам, той се състои от над 60 човека и всеки един от тях е специален за мен.

Медийната ни група се състои от 9 профилирани онлайн медии, с които организираме приблизително 30 присъствени събития на територията на цялата страна, а от 2023 година и извън нея.

Навсякъде работя с еднакво усърдие и ентусиазъм.

 
Професионален психолог и бизнес консултант.

Обичам да творя. С ума и с ръцете си. Да създавам бизнес проекти, да реализирам планове, да помагам на предприемачи и мениджъри да не пропуснат възможностите да видят себе си в по-широка перспектива на живота. Да мислят как продукта/услугата/бизнеса, които създават днес, ще допринесат за живота и бизнеса след време.

Специализирам в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти (подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).

Опита ми е над 20 години в сферата на мениджмънта и управлението на бизнеси. Потребителската психология е моята страст.

Йордан Ангелов

Partner

Преслав Бобев

Global Partnership Director

Обичам дирекните и ясни отношения в бизнеса и комуникацията с клиенти, и партньори. 

Подържането и прилагането на тези основни принципи ми е помогнало да спечеля доверието на хиляди клиенти – водещи световни компании, правителства, политици и др. 

През последните 15 години съм организирал 150+ конференции, бизнес форуми, и съм водил делегации на най-високо правителствено ниво в 90 държави в цял свят. Гордея се, че сред тях са и едни от най-предизвикателните политически и икономически такива, като Либия, Иран, Куба, Мавритания, Афганистан, Пакистан и много други. 

Работата ми, срещите ми с хора, и култури е нещо, което ме определя като професионалист и човек и вярвам, че мога да допринеса и помогна с опита си на своите колеги и клиенти. 

Пътуването и опознаването на света, бизнеса и много култури е не само моя професия, но и мое хоби, и страст. 

Бих могъл да разказвам с часове забавни и дори леко страшни истории от пътуванията си и често са ме карали да седна и да ги напиша. Може би един ден ще направя и това. Живях 15 години в Братислава, където е и домът ми, но семействтото е нещо, което надявам се ми предстои и желая да ми се случи в България.

IMG eкипът в цифри

0
PR / Media Relations
0
Digital Communication
0 +
Events / BTL
0
PM / Accounts

Мими Петрова

Art Director

Happy Member Name

Happy Officer

Happy Member Name

Happy Officer

IMG eкипът в цифри

Happy Member Name

Happy Officer

Наши брандове